SKU: FH7615

Koop hier het nieuwste Zweden Euro 2020 tenue van adidas voor peuters en kleuters. Dit tenue kan je kopen voor kinderen van 1, 2, 3, 4, 5, 6 en 7 jaar. het tenuetje is beschikbaar in de volgende maten voor peuters en kleuters, namelijk de maten 92, 98, 104, 110, 116 en 122.  In dit tenue speelt het Zweedse elftal de wedstrijden tijdens Euro 2020 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de Nations League wedstrijden. Het tenuetje bestaat uit een voetbalshirt en een voetbalbroekje. Check ook het Zweden voetbalshirt voor kinderen. 

Het Zweden voetbalshirt is zoals altijd geheel geel en wordt gekenmerkt door de retro v-hals in het marine blauw. Deze v-hals is geïnspireerd door de adidas EQT v-hals, die het merk gebruikte in de jaren '90. Een ander kenmerk van het tenue is de bies aan de onderkant van de mouwen. deze is geheel in stijl van de Zweedse vlag. De bies bevat twee donkerblauwe banden en een lichter blauwe band in het midden. Hier doorheen loopt een verticale, gele band, welke het kruis van de Zweedse vlag vormt. De drie strepen van adidas staan in het navy blauw op de schouders.  Op de borst prijken de logo's van de voetbalbond en adidas. De achterkant van het tenue bevat de naam van het land: SVERIGE. Het voetbalbroekje van dit tenue is donkerblauw met aan de zijkanten gele adidas strepen. Op de broekjes staan ook de logo's van de bond en adidas. Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Isak, Berg, Forsberg, Granqvist, Lindelöf, Guidetti, Larsson, Durmaz en andere sterren.

De nieuwe Zweden tenues zijn uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik op de buttons om het nieuwe shirt direct te bestellen. Hier kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!